Pakkekalender til børn – Lav den lynhurtigt

af | 28. okt 2015 | Børn

Pakkekalender 2015

[Indlægget indeholder reklame]

Så skal vi til det igen… Pakkekalenderen 2015 er også aktuel her i 2018

Inden vi har set os om er det igen blevet d. 1. december, julen banker på døren, de små får forventningsfulde øjne, og den første kalendergave i årets pakkekalender skal pakkes ud.
Men hvad skal der være i årets kalendergaver? Det kan være svært at gå ud og finde 24 små gaver til børn, uanset om man har en dreng eller en pige.

Ideer til pakkekalender 2015

Der er hjælp at hente hos Pakkekalender.dk

Hos Pakkekalender.dk bliver du hjulpet godt på vej. Hvert år udgiver de nemlig en pakkekalender til piger, en pakkekalender til drenge, og en pakkekalender til voksne.
Derudover kan man selv kombinere 24  pakker med små skønne, kreative og farverige kalendergaver startende fra 3,- for en gave.
Ideer til pakkekalender 2015

Adventsgaver og indpakning

Har man lidt større børn, vil man måske hellere købe adventsgaver. Og det er der også et stort udvalg af. Både adventsgaver til piger og adventsgaver til drenge.

Udover pakkekalendergaver og adventsgaver, sælger Pakkekalender.dk også indpakning til julekalenderen samt juleting og pynt til hjemmet.

Og så skulle det jo være en nem sag at blive klar til julehyggen med børnene i tide, når man kan forberede det hele med et par klik på computeren imens de små sover.

PS. Har bedsteforældrene været meget på i år?

Er det bedsteforældrene du lige ringer til når børnene skal hentes tidligt, er blevet syge eller lign.? Så skulle du måske også lige forkæle dem med en pakkekalender til bedsteforældre, når du alligevel er i gang med at bestille ?

Køb din pakkekalender:

ANNONCE

ANNONCE