Er du træt af Tinder, Blinddating og endeløse ‘Going Nowhere’ forhold?

af | 21. feb 2017 | Kærlighed og parforhold

Træt af Tinder og Blinddating?

Er du træt af Tinder og endeløse ‘Going Nowhere’ forhold?

Så kom med på denne unikke workshop, hvor du finder frem til hvilke mønstre du har, som afholder dig fra at tiltrække præcis den mand, du ønsker at dele dit liv med.

Du får konkrete redskaber til at:

✓ Sætte en stopper for kærlighedsdramaet i dit liv – og til at skabe nye muligheder du ikke havde set komme, i din vildeste fantasi.

✓ Opdage hvilke barndomsmønstre du har med dig, som stadig spiller ind i dit valg af kæreste i dag.

✓ Se hvorfor du altid ender i et ‘Going Nowhere’ forhold – og hvad du selv kan gøre for at sætte en kæp i hjulet på det mønster nu og her.

✓ Tiltrække den mand/kvinde som matcher dig på et dybere plan – så du ikke mere behøver gå i ring.

Derfor giver jeg dig denne workshop:

Tiltræk en mand workshop

Jeg har både elsket og hadet at være single i gennem mit liv – og oplevet at have følelsen af, ofte at finde sammen med præcis den samme slags mænd igen og igen. Mænd som bekræftet mine uhensigtsmæssige mønstre.

Først da jeg selv lavede en grundig oprydning i mine egen kærlighedsbagage, begyndte jeg at tiltrække mænd som matchede det jeg virkelig ønskede mig. Og gangske hurtigt kom også ham der skulle være The One – og har været det i 7 år nu.

Jeg er indehaver af RecreateYou, hvor jeg arbejder udelukkende med at hjælpe kvinder – som dig – ud af de selvopfundne overbevisnings fængsler, som afholder dig fra at skabe præcis det kærlighedsforhold du ved, at du er værd.

Jeg er uddannet Mindjuice Mastercoach, og har 10 års erfaring med at undervise i udviklingsredskaber, der skaber varig forandring i dit liv.

Når du er med på denne workshop, bliver du også automatisk tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig kærlige reminders om hvor fantastisk du er, og giver dig konkrete tips til mere glæde i din hverdag (kæreste eller ej).

Kontakt

Dato: Søndag den 5. marts

Tid: Kl. 9.00 -13.00

Pris: 250 kr. – inklusiv vand, the, kaffe og frugt

Lokation: Silent Mind Circles kursuslokaler, Ved Slusen 30, 2300 kbh. S

Book din plads på workshoppen her: Recreateyou.simplero.com

ANNONCE