Gratis online workshop – Ryd op i din kærlighedsbaggage

af | 30. jan 2017 | Kærlighed og parforhold, Personlig udvikling

Gratis online workshop for kvinder

Bryd mønstret i dine “Going Nowhere” forhold – og tiltræk den rigtige mand

Har du en drøm om at finde den rigtige mand at dele dine glæder (og sorger) med i hverdagen… men ender alligevel altid i et `Going Nowhere´ forhold?

Så er der stor sandsynlighed for at du har ét eller flere (lets be real; flere er nok mest rigtigt!) dårlige mønstre du kører i ring i, og som stopper dig i at finde netop ham, du længes efter.

På denne gratis online workshop, får du muligheden for at finde frem til, hvad disse mønstre er, hvordan du rydder op i dem, og derefter skaber nye og bedre af slagsen.

Gratis online workshop
– Tidspunkt & tilmelding

Om Marie-Louise fra RecreateYou
Mit navn er Marie-Louise, jeg er 38 år og har to små børn.

Jeg er indehaver af RecreateYou, hvor jeg arbejder udelukkende med at hjælpe kvinder – som dig – ud af de selvopfundne overbevisnings fængsler, som afholder dig fra at skabe præcis det kærlighedsforhold du ved, at du er værd.

Jeg er uddannet Mindjuice Mastercoach, og har 10 års erfaring med at undervise i udviklingsredskaber, der skaber varig forandring i dit liv.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage live på denne online workshop, men ikke vil gå glip af muligheden for at dykke lidt dybere i dig selv. Kan du sagtens tilmelde dig alligevel, så får du bare tilsendt et replay link senere samme dag, nå workshoppen er ovre, som du så kan lytte til i ro og mag når det passer dig.

Når du tilmelder dig denne workshop, bliver du også automatisk tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig kærlige reminders om hvor fantastisk du er, og giver dig konkrete tips til mere glæde i din hverdag (kæreste eller ej).

Kontakt

Tirsdag den 14 feb kl 11.30 – 13.00

Tilmeld online workshoppen her!