Solomor – Netværk for single-mødre!

af | 24. jun 2013 | Netværk

solomor

Netværk for single-mødre, der vil have lidt mere ud af livet

Netværket solomor henvender sig til kvinder der aktivt ønsker at vælge positive tanker, nærende kost og støttende venskaber og omgivelser. Kvinder der vælger at blive mere og mere bevidste, om deres værdier og prioriteter og ønsker at leve efter dem, for derigennem at blive den bedste udgave af sig selv, og være den bedste mor for sine børn.

Dette forum er for kvindre der er alene med et eller flere børn og ønsker at leve et liv med fokus på mere glæde, sundhed og overskud. Om dine børn har samvær med deres far eller om du har en sød kæreste der en gang imellem hjælper dig lidt er irrelevant. Bemærk også at Solomor i denne sammenhæng, ikke er begrænset til mødre med donorbørn.

Visionen for solomor.dk

Visionen for solomor.dk er at danne netværk på tværs af landet/lande. Dele fifs, tips og tricks, der støtter og løfter enlige mødre, og dermed deres børn til et højere niveau.
Brok og brokkere vil blive “deleted” med hård hånd, tiden er for kort til den slags.
Det handler om at leve, at få max ud af det vi har lige her og nu, det er lettest når humøret er højt.

Livet er en gave, og vores børn er en gave. Og vi skal have det sjovt imens vi er her!

Det er gratis at deltage. Så opret din profil med det samme, og vær med fra starten. Siden og forummet vil løbende være under udvikling og du kan være med til at forme det.

Husk også at ‘Like Us’ på Facebook!

Have fun!

Kom med i netværket

ANNONCE
Billigt sommerhus på Bornholm - Spar 10% på lejen