Solomødre søges til interview til speciale

af | 22. apr 2017 | Solomødre søges

mor og barn

Speciale omhandlende solomødre

Mit navn er Cristine B. Agerholm og til dagligt læser jeg Sociologi på Aalborg Universitet. Jeg er i gang med at skrive mit speciale omhandlende solomødre. Jeg henvender mig dermed til jer, i håbet om at nogle af jer har lyst til at deltage i et interview.

Med specialet ønsker jeg at få indblik i din personlige fortælling om hvilke motivationer og erfaringer du har i forhold til familiedannelse, og hvilke egne familieidealer du har.

Jeg er dermed interesseret i at tale med solomødre, som har fået børn og børnene er ca. mellem 2-10 år. Du skal bo alene uden en kæreste eller mand.

Anonymt interview i maj

Interviewet vil foregå i maj måned, og det vil vare ca. 1 – 1 1/2 time og foregå hjemme hos dig, eller hvor det nu passer dig bedst. Jeg er meget fleksibel og kan tilpasse mig forskellige omstændigheder.

Interviewet vil blive optaget, og du vil blive anonymiseret. Interviewet vil kun blive brugt i sammenhæng med specialet.

Hvis dette opslag har vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig via min e-mail: [email protected]

Vi vil derefter aftale hvor og hvornår det vil passe dig bedst at mødes i maj måned.

På forhånd tak!

Jeg ser frem til at høre fra jer
Venlig hilsen

Cristine B. Agerholm

Kontakt