Solomor søger andre solomødre til speciale på IT-Universitet

af | 2. okt 2019 | Solomødre søges

Solomor søger andre solomødre

Kære fellow solomødre

Jeg er studerende på IT-Universitet, hvor jeg læser Digital Design og Kommunikation, og i
forbindelse med mit speciale søger jeg 8-10 seje solomødre, som har lyst til at medvirke i et
interview.

Jeg er selv solomor til en dejlig dreng på snart 2,5 år, og har været alene med ham fra start, da hans far ikke har ønsket at være en del af hans liv. Til daglig læser jeg en kandidat på
IT-Universitet, og i forbindelse med mit speciale har jeg valgt at skrive om solomødre, da det er et emne som fylder meget i min hverdag.

Formålet med mit projekt er sætte fokus på nogle de udfordringer, vi solomødre står med, som fx. at skulle sætte ord på, hvorfor ‘far’ ikke er en del af vores børns liv. Tanken er, at det skal ende ud i et analogt eller interaktiv produkt, som forhåbentlig kan blive en realitet på den
anden side af specialet. Jeg brænder enormt for dette projekt, og jeg håber derfor at I vil hjælpe med at dele ud af jeres erfaringer og tanker via et interview (og evt. et opfølgende).

Målgruppe:

Jeg søger kvinder, som af den en eller anden årsag har fået et barn alene (eller er gravid) til et eller flere børn. Barnets alder skal helst være mellem 0-10 år, men jeg hører gerne fra dig alligevel.

Hvis du har lyst til at medvirke i et interview, bliver det vi taler om behandlet fortroligt, og du vil blive anonymiseret. De transskriberet interviews vil fremgå som bilag i mit Speciale, som bliver publiceret på IT-Universitets intranet. Det vil dog kun være min vejleder og censor som vil have adgang til at læse specialet. Ingen lydfiler vil være vedhæftet.

Kontakt

Har du lyst til at deltage eller høre mere, kan jeg kontaktes på:

Email: [email protected]
Skriv eller ring på: 20 43 62 28

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Melanie

ANNONCE