Tv-program om skilsmissefamilier i julen

af | 10. feb 2014 | Solomødre søges

nordisk film

Kære Forældre

Vi er på Nordisk Film igang med forberedelserne til et tv-program om julen. Ja vi er i god tid.

For rigtig mange af os er julen forbundet med svære følelser. Særligt de af os der lever i skilsmissefamilier, ved hvad det vil sige, at det kun er den 24. december en gang om året. Eftersom ca. 43 procent af de danske ægteskaber ender med en skilsmisse – er vi rigtig rigtig mange, der tumler med mange af de samme problemstillinger i julen. Og det kan være svært at tale om, når meningen i julen jo er, at det hele skal være så hyggeligt så hyggeligt.

Skilsmissefamilier i juletiden

Jeg vil smadder gerne i kontakt med forældre, der vil fortælle lidt om, hvordan i oplever julen som fraskilt. I første omgang er det blot til baggrundsresearch. Så det kan være via mail, telefon eller en kop kaffe

Der vil senere på året blive mulighed for at modtage gratis rådgivning fra professionelle rådgivere og psykologer, hvis du har lyst til, at få en hjælpende hånd med tankerne/planlægningen m.m af julen.

Jeg håber nogle af jer vil dele jeres oplevelser med mig og på den måde forhåbentlig være med til at hjælpe andre fraskilte, med at opnå en lettere jul.

Kontakt

Ring, SMS eller skriv endelig til mig, hvis i vil høre mere.
De bedste hilsner

Soffi Falch
Mobil: 2615xxxx
Mail: [email protected]

ANNONCE